Sarēķināt kredītu online

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kas palīdz acumirklī aprēķināt auto līzinga ikmēneša maksājumu summu neatkarīgi no tā, kādu produkta veidu klients ir izvēlējies (finanšu vai operatīvo).


Līzinga kompāniju pakalpojumu klāstā līzinga kalkulators parādījās pavisam nesen, bet uzreiz iekaroja atzinību ne tikai pieredzējušu aizņēmēju vidū, bet arī to vidū, kas vēl tikai gatavojas uzņemties līzinga saistības. Auto līzings, kā arī pats līzinga kalkulators ir salīdzinoši “jauni” kredītu produkti, tāpēc klienti neatsakās lieku reizi pārskaitīt savus izdevumus un pārliecināties, ka tas patiešām ir izdevīgi.


Ņemot vērā to, ka kredītkompānijas ir sākušas piedāvāt veselu klāstu dažādu līzinga piedāvājumu, klientiem ir radusies iespēja izmantot līzinga kalkulatorus, kas izveidoti atsevišķi katrai programmai. Kāpēc tas ir kļuvis nepieciešams? Nepieredzējuši potenciālie līzinga saņēmēji līzinga kalkulatorā bieži nekorekti izvēlas vajadzīgo līzinga programmu, kā rezultātā iegūtie cipari neatbilst realitātei. Lai vienkāršotu patstāvīgi veikto līzinga ikmēneša maksājuma aprēķinu, daudzi līzinga devēji katru savu piedāvājumu ir aprīkojuši ar speciālu līzinga kalkulatoru, tomēr nereti sastopami arī vispārināti skaitļošanas nodrošinājuma modeļi.


Ņemot vērā to, ka katram potenciālajam līzinga saņēmējam ir dažādas iespējas un apstākļi, darījuma gada likmi katram klientam nosaka individuāli. Tāpēc līzinga kalkulatora aprēķinātais maksājuma apmērs – tā ir tikai aptuvena jūsu ikmēneša maksājuma summa. Precīzu līzinga apmaksas apmēru klients varēs uzzināt tikai pēc tam, kad būs iesniedzis visus auto līzinga noformēšanai nepieciešamos dokumentus un saņems apstiprinošu lēmumu attiecībā uz savu pieteikumu. Reizē ar konkrētas summas nosaukšanu aizņēmējam tiks iedots arī atmaksas grafiks ar precīzām summām un maksājumu veikšanas datumiem.


Dažu līzinga kalkulatoru apskats


Lai sīkāk paskaidrotu līzinga kalkulatora darbības nozīmi, izskatīsim dažus piemērus, ko piedāvā lielās un pazīstamās līzinga kompānijas.


1. Nordea bank.


Jūsu parametru ievadīšana sākas ar auto līzinga summu (automašīnas cenu). Tālāk – pirmā iemaksa (procentuālā daļa no auto cenas, kas būs jāiemaksā kā pirmā iemaksa).


Tomēr sastopami arī līzinga kalkulatori bez šāda lauka, ja līzinga nosacījumi neparedz pirmo iemaksu.


Nākamais lauks, kas jāaizpilda: termiņš (parasti klientam ir jāizvēlas kāds no piedāvātajiem variantiem). Zemāk – līzinga tips (finanšu – līzinga saņēmējs līzinga procesā pilnībā izpērk mašīnu, operatīvais – ilgtermiņa īre par amortizācijas atskaitījumiem). Protams, finanšu līzings maksās dārgāk kā operatīvais, tomēr līzinga darbības perioda beigās automašīna pāries klienta rokās. Kā arī pēdējais lauks – procentu likme. Parasti šis rādītājs tiek noteikts automātiski, bet arī šeit klients var pastāvīgi izvēlēties šo rādītāju. Pēdējā rindiņa – kopējais cipars, ikmēneša maksājums.


Parasti līzinga kalkulators var darboties abos virzienos: jūs varat ievadīt savus parametrus un uzzināt ikmēneša maksājuma apmēru, kā arī norādīt summu, kādu varēsiet atļauties maksāt. Šajā gadījumā jums tiks parādīta naudas summa, par kādu jūs varēsiet iegādāties automašīnu.


2. SEB bank.


Visi aizpildīšanai paredzētie lauki ir tādi paši kā pirmajā piemērā: automašīnas cena, gada likme, atmaksas periods, pirmās iemaksas apmērs, līzinga tips. Tālāk spiežam pogu “Aprēķināt” un iegūstam ikmēneša maksājuma apmēru.


Šim kreditoram līzinga kalkulators ir daudz funkcionālāks kā pirmajā gadījumā. Tāpēc klients var veikt dažus aprēķinus un ievadīt tos speciālā tabulā, pēc kuras vēlāk viegli varēs salīdzināt dažas programmas. Šis instruments ļauj izveidot arī maksājuma grafiku, kas ir viegli izdrukājams un klients to var saglabāt drukātā veidā. Šāds aprēķina variants ir ļoti ērts: jūs vienkārši ņemat izdrukāto grafiku ar visiem cipariem un sarunājat tikšanos līzinga devēja birojā. Vēlāk: iesniedziet visus nepieciešamos dokumentus un pērciet auto, pamatojoties uz izdrukāto grafiku.


3. Citadele.


Arī šis līzinga kalkulators nav atkāpies no šablona veida struktūras, kas piemīt vairākumam ierīču. Galvenie rādītāji palikuši tādi paši, kaut arī pirmā iemaksa un procentu likme izskatās kā 2 ripas, kas vienkārši jāpārceļ vajadzīgajā ciparu diapazonā. Līguma darbības termiņu nosaka, nospiežot virtuālo pogu ar konkrētu laika periodu. Zemāk vēlreiz tiek detalizēti aprakstīts aprēķinu piemērs, līdzās atrodas poga ātrai auto līzinga pieteikuma iesniegšanai.


Mazliet patrenējoties ar šādu ierīci, līzinga kalkulators palīdzēs jums piemeklēt optimālo variantu jauna auto iegādei vai nomai, turklāt nav nepieciešams personīgi vērsties līzinga kompānijā. Pēc finanšu analītiķu un ekspertu domām, šāds jauninājums būtiski palielinājis automašīnu iegādes skaitu līzingā. Lielākā daļa klientu, kas uzskatāmi pārliecinājušies par faktisko izdevīgumu, drīzumā pasteigušies noformēt darījumu, lai pēc iespējas ātrāk sajustu jaunā “dzelzs zirga” sniegto komfortu.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

10 kārotas dāvanas sievietei

Lai kādi svētki vai nozīmīga diena netuvotos, mūsu mīļās dāmas ar bērna naivumu vienmēr gaida, ka tieši šajā dienā piepildīsies viņu slēptākie sapņi un viņas beidzot saņems to, par ko tik sen jau ir sapņojušas

10 padomi kā sagādāt nedārgu un atmiņā paliekošu dāvanu

Neapšaubāmi, mūsdienu veikalu un modes bodīšu plauktos šodien iespējams atrast pilnīgi VISU: jebkuru lietu, sākot ar ekskluzīvu dizaineru precēm, beidzot ar supertehnoloģiskiem gadžetiem

Kā nopelnīt, ja neesi nopircis Bitcoin par 1 eiro

Pavisam nesen kriptovalūtu grafiki gandrīz vai sajuka prātā: kad 1 Bitcoin pārgāja 16 000$ vērtības atzīmi

Lateko līzings

Parasti mūsdienās saspringtas konkurences apstākļos “virs ūdens” turas un uzplaukšanas stadijā paliek tikai tie kreditori, kas savu darbību sāka vismaz pirms 10 gadiem