Maksas izglītība ar dalītiem maksājumiem un atlaidēm studentiem

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Visbiežāk kredīts palīdz iegādāties samērā vērtīgu īpašumu. Bet paliela naudas summa kredītā var būt nepieciešama ne tikai konkrēta materiālā labuma iegādei. Samērā lielu naudas summu tagad nākas tērēt arī mūsu intelektuālo spēju attīstībai: mācībām.

 

Un arī šo naudu mēs varam noformēt kredītā. Saprotams, ka kredīts nav nepieciešams, kad runa iet par semināriem, treniņiem vai kvalifikācijas paaugstināšanas kursiem. Šādu apmācības veidu var atļauties gandrīz ikviens strādājošais. Bet ja runa iet par vissvarīgāko apmācību – augstāko izglītību, tad lielākā daļa jau sen izvēlas tikai kredītu.

 

Šādai finanšu pieredzei kredītu tirgū ir jau vairāk kā 30 gadi, un ar katru gadu tās piekritēju skaits aizvien pieaug. Apmācība kļuvusi par tādu pašu investēšanu kā nekustamā īpašuma, zemes vai automašīnas iegāde. Bet studiju kredīta rentabilitāte nereti vienkārši pārsteidz salīdzinājumā ar parastajiem kredītiem, kas tiek izsniegti vērtīga nekustamā īpašuma iegādei. Peļņa no šādām investīcijām būs jūsu darba alga, prēmija u.t.t., tas ir, visi ienākumi, kas saistīti ar jūsu profesionālo darbību, kurus jūs saņemsiet pēc studiju pabeigšanas.

 

Studiju kredītu vai izglītības kredītu finanšu tirgū ieviesa lielākie un populārākie banku magnāti, tāpēc aizņēmējiem neradās šaubas, ka tieši šādā veidā tie varēs atrisināt gandrīz neatrisināmu uzdevumu. Mācības uz kredīta kļuva par vislabāko alternatīvu tiem, kas gribēja kļūt par profesionāliem un augsti apmaksātiem speciālistiem.

 

Studiju kredīts ir mērķa aizņēmums, tāpēc bankas stingri kontrolē naudas izlietošanu. Kredīta summu, kas nosegs visu mācību maksu, banka uzreiz pārskaita uz universitātes kontu, kurā jūs plānojat mācīties vai jau esat paspējis noslēgt ar to līgumu.

 

Parasti augstskolās un bankās viss jau sen ir nokārtots pirms jūsu ierašanās: šīs divas puses jau ir parakstījušas sadarbības līgumu. Tāpēc, kad nākat uz banku, lai noformētu kredītu, jums piedāvā sarakstu ar universitātēm, kurās jūs varētu mācīties uz kredīta. Un otrādi: katrā universitātē ir izvietota informācija par sadarbības bankām, kurās jūs varat vērsties pēc finanšu palīdzības mācību maksas segšanai. Šādu piedāvājumu vidū var atrast arī kredītus mācībām ārvalstīs.

 

Prasības aizņēmējam studiju kredīta saņemšanai

 

Lai saņemtu studiju kredītu, aizņēmējam netiek prasīts nekas ārkārtējs. Saprotams, ka no skolēna nav iespējams pieprasīt oficiālus ienākumus kredīta noformēšanai, un nereti abiturientu vecums vēl nav sasniedzis pilngadību, tāpēc uz līguma parakstīšanu ir jānāk vecākiem vai tuviem radiniekiem, turklāt viņiem ir jābūt maksātspējīgiem.

 

Gadījumos, kad aizņēmējs jau ir algota fiziska persona, studiju kredītu viņš noformē patstāvīgi. Šajā gadījumā studiju kredīta apmēru nosaka ikmēneša ienākumu summa, bet, ja peļņas apmērs nebūs pietiekams, banka var piedāvāt studiju kredītu vajadzīgajā apmērā pret jūsu īpašuma ķīlu.

 

Noformējam studiju kredītu

 

Studiju kredīts saviem aizņēmējiem izvirza tādas pašas prasības kā parastie patēriņa kredīti. Tāpēc pieredzējušiem aizņēmējiem “ar stāžu” nav jābaidās, procedūra ir tāda pati, kā noformējot jebkuru citu kredītprogrammu. Banka palūgs iesniegt šādus dokumentus:

 

  1. līgumu ar universitāti par turpmāko apmācību tieši šajā iestādē;
  2. pasi;
  3. izziņu par ienākumiem (vecākiem vai citiem maksātspējīgiem tuviniekiem).

 

Gadījumos, kad topošais students – aizņēmējs vēl nav pilngadīgs, viņam būs nepieciešama notariāli apstiprināta vecāku piekrišana studiju kredīta noformēšanai. Studiju kredītlīguma parakstīšana aizņēmējam var uzlikt par pienākumu noformēt apdrošināšanu darbspējas zaudēšanas vai pat viņa nāves gadījumā.

 

Lai uzzinātu savas iespējas saņemt studiju kredītu, var vērsties tieši kreditora birojā vai nosūtīt online pieteikumu virtuālā servisā, ko piedāvā gandrīz katrs kreditors.

 

Studiju kredīts: atmaksas grafika sastādīšana

 

Studiju kredītam ir savs specifisks atmaksas mehānisms. Jo, kamēr aizņēmējs mācās, viņam nav pietiekamu ienākumu, lai pilnvērtīgi atmaksātu kredītu, tāpēc 1-5 gadus viņš maksā tikai procentus. Uzreiz pēc diploma aizstāvēšanas sākas pilnvērtīga studiju aizņēmuma atmaksa, kas paredz gan procentu, gan studiju kredīta pamatsummas atmaksu (summa, kas bija nepieciešama visa mācību perioda apmaksai).

 

Studiju kredīta nosacījumi tiek obligāti atrunāti līgumā. Bet ņemiet vērā, ka daži studiju kredīti nepiedāvā šādus atlaižu periodus un tāpēc, iespējams, izdevīgāk un vienkāršāk būs noformēt parastu patēriņa kredītu uz vecākiem vai tuviniekiem, lai uzreiz apmaksātu visu mācību maksu skaidrā naudā. Bet vēlāk ķerties pie atmaksas.

 

Ja nepaspējat vai jums vienkārši nav iespējas pārskatīt visas studiju kredītu programmas, varat vērsties pie kredītu brokera. Tad jūs saņemat sev izdevīgu studiju kredīta programmu ar garantētu pieteikuma apstiprinājumu.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kredītu salīdzināšana online

Visbiežāk tiek salīdzināti mērķa aizņēmumi

Kredītu parādnieki

Lai kā mūs neraksturotu banka, agrāk vai vēlāk ikvienam no mums pienāk akūts naudas trūkuma brīdis, kad vienīgais sakrājošos problēmu risinājums ir vēršanās bankā ar mērķi saņemt jaunu kredītu.

Kredīts bez ķīlas

Samērā bieži aizņēmējiem nākas meklēt finanšu palīdzību ārpus bankas sienām.

Auto kredīts

Pieprasījums pēc automašīnu iegādes ir tikpat augsts kā pēc nekustamā īpašuma