Pasaules finanšu centru starptautiskais reitings pirmo reizi tika papildināts ar Rīgu

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Pēdējās ziņas no finanšu tirgiem nes aizvien jaunus pārsteigumus. Arī pasaules tirgus konjuktūra, sekojot politiskajām un finanšu izmaiņām, iegūst jaunas aprises. No pasaules finanšu centru kartes izzūd lielie spēlētāji, aizvien mazāka nozīme ir vēl nesen spēcīgajiem spēlētājiem. Tai pat laikā apgriezienus uzņem tendence parādīties jaunām vietām, kurās koncentrējas pasaules finanses.

Tādējādi, šogad mainījies starptautisko finanšu centru saraksts, kuru organizācija Long Finance atjauno divas reizes gadā. Līdztekus citām valstīm šis saraksts pirmo reizi papildināts ar Latvijas galvaspilsētas vārdu. Pirmo reizi vēsturē Rīga ir iekļauta pasaules finanšu centra sarakstā Global Finance Centre Index.

Kā ziņo komercbanku asociācija (LKA), Latvijas galvaspilsēta tajā ieņem 71.vietu. Kopā reitingu veido 86 pasaules pilsētas. Reitinga pirmās vietas ieņem Ņujorka un Londona. No Latvijas tuvākajiem kaimiņiem reitingā iekļauta arī Igaunijas Tallina, kurai pienākas 78.vieta.

Rīga ir iekļauta Austrumeiropas pasaules finanšu centru apakšgrupā. To apsteidz vien Stambula, Varšava, Prāga un Maskava.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kredīta atmaksa

Šodien kredīta atmaksa pirms termiņa ir viena no pieprasītākajām kreditēšanas tirgus opcijām. Nav pārsteigums, ka daudzi aizņēmēji labprāt izmanto kredīta pirmstermiņa atmaksas iespēju – jo tas samazina psiholoģisko slodzi aizņēmējam un dod iespēju saņemt jaunus, iespējams, daudz izdevīgākus kredītus.

Lielāko daļu pirkumu Latvijas iedzīvotāji apmaksā skaidrā naudā

Vairāk kā 70% pārdevēju atzīmē, ka pieejamo apmaksas veidu sarakstam pievienojot bezskaidras naudas norēķinus, ir audzis arī pārdošanas skaits.