Kur iespējams steidzami aizņemties naudu operācijai?

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Visu piedāvājumu klāstā mēs visbiežāk sastopamies ar kredītiem būvniecībai, remontam, izglītībai. Gandrīz katrā bankā aizņēmējs var noformēt hipotekāro kredītu vai auto kredītu. Bet ko darīt, ja jums ir krasi pasliktinājusies veselība un īsā laika periodā ir jāatrod pieklājīga naudas summa, piemēram, operācijai?


Parasti nepastāv tāds kredīts kā kredīts veselībai. Jūsu izdevumu segšanai bankas var piedāvāt tikai patēriņa kredītu, ko varēsiet iztērēt medicīnas pakalpojumu apmaksai bez ķīlas īpašuma. Bet galvenais šāda finansiālā atbalsta trūkums ir tas, ka patēriņa kredīti nav ilgtermiņa, jā, arī ar aizņēmuma summu jums var pietikt tikai izmeklējumiem, nevis nopietnai operācijai. Nepārtraukti sadārdzinoties medicīnas pakalpojumiem, daudziem problēmas rada pat pienācīga zobu protezēšana. Daudz apjomīgāka operatīva iejaukšanās prasīs vēl vairāk līdzekļu.


Lai īsā laikā atrastu pietiekamu naudas summu, aizņēmējiem nākas noformēt vairākus patēriņa kredītus dažādās bankās. Bet cik tas ir izdevīgi un kā lētāk saņemt kredītu veselībai, jūs sapratīsiet, ja uzzināsiet galvenās šī aizņēmuma veida noformēšanas īpatnības.


Kā saņemt ātro kredītu veselībai?


Protams, ja jums ir steidzami nepieciešama operācija un jūsu veselības stāvoklis nepielūdzami pasliktinās, tad vairs nav laika pārdomāt un meklēt vispiemērotāko variantu. Visvienkāršākais un ātrākais naudas saņemšanas variants operācijai – online kredīta noformēšana, nosūtot virtuālu pieteikumu. Daudzām kredītu organizācijām Latvijā būtībā pat nav stacionāru pārstāvniecību, bet tām ir jaudīgs potenciāls, lai piešķirtu naudu medicīnisko pakalpojumu apmaksai.


Lai bankas kredītu operācijai noformētu ar optimāliem nosacījumiem, jums pirmām kārtām ir jānovērtē sava kredītspēja, kā arī jāpārbauda sava kredītvēsture. Lai ātri saņemtu bankas kredītu medicīnisko pakalpojumu apmaksai, jums būs jāiesniedz:

 

  • Sava norēķinu konta izraksts.
  • Kontakttālruņa numurs.
  • Elektroniskā pasta adrese.
  • Aizpildīta forma nepieciešamās naudas summas saņemšanai.


Ņemot vērā to, ka, lai veiktu medicīnas operāciju, jūs noformēsiet patēriņa kredītu, nevis ilgtermiņa kredītu, tad pārmaksa nebūs pārāk liela: parasti šādu kredītu atmaksas termiņš nepārsniedz 4 gadus.


Saņemt naudu medicīnas pakalpojumiem var jebkurš Latvijas pilsonis, kam ir pilni 18 gadi, un parāda atmaksas brīdi viņa vecums nedrīkst pārsniegt 75 gadus. Tāpat aizņēmējam ir jābūt regulāriem ienākumiem un viņš nedrīkst atrasties Latvijas kredītparādnieku sarakstā. Iesniegt pieteikumu naudas saņemšanai ieteicams vienlaicīgi vairākās kredītorganizācijās. No banku saraksta, kas būs jums atbildējušas pozitīvi, jums būs jāizvēlas piemērotākā programma.


Daudzi kreditori savas lojalitātes ietvaros piedāvā saņemt naudu, nerēķinot procentu likmi, ņemot vērā to, ka jūs esat jauns klients un pirmo reizi noformējat kredītu šajā organizācijā. Aizņēmējiem, kas meklē naudu medicīnas pakalpojumu apmaksai, tas ir samērā izdevīgs piedāvājums: noformējot uzreiz vairākus šādus aizņēmumus, neaprēķinot procentus, iespējams aizņemties naudu ne kredīta veidā.


Galvenie kreditori Latvijā, kas izsniedz naudu ātri un uz nelielu termiņu

 

Kredītorganizācijas nosaukums

Pirmais bezmaksas kredīts (atmaksas laiks līdz 30 dienām)

 

Aizņēmēja vecums (gadi)

Gada procentu likme GPL (% gadā)

Jūsu pieteikuma izskatīšanas laiks (minūtes)

Maksimālā naudas summa (eiro)

Atmaksas periods

MOGO

-

18-75

No 79,63

15

3000

4 gadi

Bino.lv

Līdz 425 eiro

20-75

179

10

425

1 mēnesis

Banknote

Līdz 500 eiro

20-80

No 101,22

15

800

3 gadi

VIVUS.LV

akcija

20-75

No 47

5

3000

4 gadi

Latcredit.lv

Līdz 425 eiro

20-70

179,03

20

1000

Līdz 1 gadam

Credito.lv

Līdz 425 eiro

20-70

179

20

1000

2 gadi

Credit24

Bezmaksas kredītlīnija

20-70

No 103,18

15

4000

3 gadi

Ondo.lv

Līdz 425 eiro

20-75

179

10

425

1 mēnesis

Creditus.lv

Līdz 425 eiro

18-70

No 103,18

15

425

1 mēnesis

Moneza

-

20-70

No 38,7

15

3000

3 gadi

SMS credit.lv

Līdz 425 eiro

20-70

179

10

425

1 mēnesis

 

Bet tas nav viss pieejamo piedāvājumu klāsts medicīnas pakalpojumu apmaksai. Ja jūsu reputācija ir pietiekami laba, varat vērsties lielākās bankās. Savas izredzes saņemt izdevīgus nosacījumus, piemēram, Swedbank piedāvā novērtēt kredītu kalkulatorā. Ar šo ierīci aprēķinot vairākus atmaksas variantus, norādot kredīta atmaksai vajadzīgo termiņu, jūs zināsiet, cik lielu summu varēsiet bez grūtībām atgriezt.


Ka noformēt ātros kredītus?


Ātrie kredīti ir attaisnojami, ja situācija ir steidzama: jums ir steidzami jāmaksā par operāciju vai citiem medicīnas pakalpojumiem. Šajā gadījumā kredīts, kas tiek izsniegts pusstundas vai 15 minūšu laikā, tiks uzskatīts par racionālu risinājumu. Atliekot operāciju uz vairākām dienām, nedēļām vai mēnešiem, jūs riskējat nodarīt milzīgu kaitējumu savai veselībai, un tad nāksies tērēt vēl vairāk līdzekļu medicīnas pakalpojumu apmaksai vai jau globālai operācijai.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kredīts NordCard

Visu pieejamo kredītu piedāvājumu vidū paaugstinātu popularitāti iemantojušas kredītkartes, kuras var pieskaitīt ātrajiem kredītiem bez noteikta mērķa

Patēriņa kredīts vai kredītlīnija

Pastāv vairākas metodes, kā saņemt finansēšanu personīgām vajadzībām, bet visizplatītākās ir patēriņa kredīts un kredītlīnija

Kredīts lauksaimniecības tehnikai

Lauksaimniecība ieņem vienu no vadošajiem virzieniem Latvijas ekonomikā. Valsts agrārais potenciāls veidojies, pamatojoties uz dabas un vēsturiskiem faktoriem, un ir uzņēmis apgriezienus jau kopš 19.gadsmita.

Kā saņemt naudu pirmajam biznesam

Daudzi potenciālie biznesmeņi tā arī nav varējuši kļūt par reāliem veiksmīgiem uzņēmējiem tikai tāpēc, ka nevarēja atrast pietiekamu naudas summu kapitāla ieguldījumiem sava biznesa veidošanai un attīstīšanai