Līzinga programma Apple viedtālruņiem

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Šai modelī parādījusies arī ierīces budžeta modifikācija, bet tādēļ interese pret jaunumu nav mazinājusies – prezentāciju translēja tiešajā ēterā Apple kanālā.

 

Kā rāda vadošo speciālistu pieredze tehnoloģiju jomā, tie precīzi paredzēja jaunā iPhone 11 galveno priekšrocību – tās ir 2 platleņķa kameras, kas spēj aptvert attēlu pat ar 12 megapikseļu izšķirtspēju. Un šī izstrāde ir būtisks Apple sasniegums, ņemot vērā to, ka viņi jau tā ir pieteikuši sevi kā jaudīgāko telefonu zīmolu, kam kamera ir pati spēcīgākā puse. Turklāt telefonam ir nakts režīma funkcija, līdzīgi Pixel 3 un citiem viedtālruņiem ar tādu pašu funkciju.

 

iPhone 11 ir izlaists Apple viedtālruņu sērijā iPhone XR līnijā, tāpēc pieturēsies pie tiem pašiem izmēriem, kādi ir tā priekšgājējam. iPhone ir nemainīga korpusa kvalitāte (tikai alumīnijs) un ekrāna diagonāle (6,1 collas). Jaunais iPhone tā pielūdzēju armijai tiks piedāvāts 6 krāsās: sarkanā, baltā, melnā, violetā, zaļā, dzeltenā.

 

iPhone 11 – agrāko iPhone daudz pieejamāka versija

 

Apple nolēma, ka iPhone 11 ir jāiekaro ar savu finansiālo pieejamību, tāpēc šoreiz viedtālruņa sākuma cena nepārsniedz 699 eiro robežas. Kā bonusu Apple ir samazinājis spēļu abonēšanas cenu, kā arī straumēšanas televīzijas cenu. Šai ziņā Apple ir kļuvis daudz lētāks par saviem konkurentiem.

 

iPhone 11 viedtālruņa modelis ir izlaists trīs modifikācijās, viena no kurām ir iPhone 11 Pro. Šis iPhone 11 pārstāvis ir aprīkots ar trīskāršu kameru un papildus funkciju klāstu. iPhone 11 Pro jums izmaksās aptuveni no 1000 līdz 1100 eiro. Salīdzinot šos iPhone 11 modeļus ar jau novecojušiem pagājušā gada Apple viedtālruņiem, tad cena ir palikusi iepriekšējā, bet pašu ierīču iespējas ir būtiski paplašinājušās, turklāt tām ir parādījusies platleņķa kamera.

 

Salīdzinot iPhone budžeta versijas, pagājušajā gadā iPhone 11 XR maksāja aptuveni 750 eiro. Šoreiz iPhone 11 ekonomiskais variants startēja no 699 eiro atzīmes. Runājot par iPhone “premium” klases modeļu cenu, tad gan pagājušajā gadā, gan šogad tie ir palikuši 1000 eiro līmenī.

 

Apple ģenerāldirektors iPhone 11 prezentācijā nevarēja neuzsvērt jaunā modeļa galvenās priekšrocības, tāpēc visas šī viedtālruņa tehnoloģijas viņš raksturoja kā “iepakots ar jaunām funkcijām un ultrajaunu dizainu”. Jaunās iPhone 11 sērijas pārdošana tika uzsākta jau 20.septembrī. Tikšanās laikā Apple pārstāvji atzīmēja, ka par to jauno biznesa modeli kļūs aiziešana no viedtālruņiem, lai samazinātu atkarību tieši no šīm ierīcēm. Tā vietā kompānija grasās galvenokārt pievērsties digitālajam saturam un citiem Apple produktiem.


Prezentācijā uzstājās arī Apple pieaicinātas trešās personas - eksperti un konsultanti. Viens no klātesošajiem analītiķiem atzīmēja jaunā iPhone 11 lielo pievilcīgumu. Pēc viņa vārdiem, pēc šī izlaiduma iepriekšējo iPhone modeļu īpašnieki ļoti ātri atjaunos savus viedtālruņus. Uz to viņus mudinās nevis telefona ārējais izskats, bet viedtālruņa iespējas: pilnveidota kamera, ilgāks akumulatora darbības laiks un, protams, samazinātā iPhone cena. Citas tehnoloģiju aģentūras analītiķis atbalstīja Apple produktu pilnīguma ideju un atzīmēja, ka ar šo kompāniju ir daudz izdevīgāk sadarboties, nevis stāvēt malā. Šis paziņojums tika izdarīts, pamatojoties uz to, ka pēdējos gados kompānija ir vienkārši “apaugusi” ar jauniem un pilnīgiem viedtālruņiem, servisiem un pielikumiem. Šāda tehnoloģiskā izaugsme netiek novērota nevienam no Apple konkurentiem.

 

Pēdējā gada laikā Apple koncerns ir “laidis gaisā” vēl vienu savu izstrādi – Apple TV straumēšanas pakalpojumu, kas sācis strādāt vairāk kā 100 valstīs par niecīgu cenu – tikai 4,99 dolāriem mēnesī. Iesākumā televīzija nerādīs visus kanālus, tie būs pieejami vēlāk, jā, arī Apple TV cena pirmajos mēnešos būs 6,99 dolāri. Bet šim sadārdzinājumam ir pamatots izskaidrojums: Apple vāks līdzekļus Disney+ straumēšanas pakalpojuma iegādei no sava konkurenta. Uz šīs sadārdzināšanās rēķina Apple plāno iepirkt daudz dārgākus produktus, kurus bija ieplānojis Netflix.

 

Kā saņemt 1 miljonu dolāru no Apple?


Šis paziņojums kļuva par īstu sensāciju Apple produktu lietotājiem un pat tiem, kas nelieto šī zīmola tehniku. To, kurš varēs uzlauzt iPhone bez īpašnieka pirksta pieskāriena, gaida naudas atlīdzība 1 000 000 dolāru apmērā, precīzāk sakot, šobrīd laimesta summa ir 885 000 dolāri, bet tā nepārtraukti palielinās. Protams, uzdevums nav no vieglajiem un tajā varēs piedalīties tikai pasaules labākie hakeri.

 

Bet ar to naudas laimesti nebeidzas:

 

  • 0,5 miljoni dolāru ir apsolīti tam, kurš varēs atpazīt tīkla uzbrukumu Apple iekšējam programmnodrošinājumam, kas neprasa mijiedarbību ar lietotāju.
  • 0,5 miljoni dolāru varēs saņemt arī tie, kas spēs atrast vājās vietas iPhone tehnoloģiskajā bāzē vēl pirms tā izlaišanas pārdošanā.

 

Apple paziņoja arī par to, ka varēs izsniegt naudas atlīdzību ikvienam, kas pratīs uzlauzt to datorus.

 

Lai piedalītos šādā maratonā, agrāk hakeriem vajadzēja saņemt individuālu piedāvājumu no Apple. Tas apliecinātu speciālista kvalifikāciju. Tagad šajā konkursā var piedalīties pilnīgi visi gribētāji.

 

Jaunas iespējas no Apple

 

Kā bonusu kompānija ir atļāvusi saviem esošajiem pircējiem veselu gadu pilnīgi par velti abonēt Apple Arcade online spēles, kas pārējiem lietotājiem izmaksās 4,99 dolārus. Šajā piedāvājumā ietilps aptuveni 100 titulētas spēles, kas būs pieejamas 150 pasaules valstīs. Apple piedāvā arī iPad un Apple Watch atjauninājumus.

 

Šādas straujas tehnoloģiskās izaugsmes rezultātā sadārdzinājusies Apple daļa pasaules tirgū, laikā, kad tās konkurenti pakāpeniski zaudē savu cenu.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Samsung Galaxy Note kredītā

Elektronikas un sadzīves tehnikas iegāde jau sen vairs neuzliek pienākumu staigāt pa veikaliem, meklējot, piemēram, nepieciešamo mobilā telefona modeli

Playstation 4 kredītā

Bez ierastajiem gadžetiem, bez kuriem mēs nevaram strādāt, atpūsties vai ceļot, ir vēl viena ierīce, kas spēj mūs aizraut ne vienu vien stundu – tā ir spēļu konsole Playstation 4

Sony Xperia kredītā

Augsto tehnoloģiju elektronikas, tai skaitā arī mobilo telefonu pieejamība kļuvusi iespējama reizē ar banku piedāvājumiem par šādu pirkumu kreditēšanu

Ceļojums uz Ēģipti kredītā

Neatkarīgi no gada laika, mūsu finansiālās stabilitātes vai aizņemtības, mēs sapņojam par atpūtu un cenšamies to ieplānot jau iepriekš