Klēpjdatori uz nomaksu bez pārmaksas

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Protams, personālais dators – tas ir pirmais palīgs saziņai ar saviem kolēģiem un tuviniekiem. Iespējams, dažas funkcijas mēs varētu realizēt ar parasta viedtālruņa palīdzību, bet diemžēl tas nevar piedāvāt visu mums vajadzīgo opciju skaitu pilnvērtīgā versijā. Tāpēc vislabākais palīgs ikdienas dzīvē būs tieši personālais dators vai portatīvais klēpjdators.

Gan viena, gan otra ierīce ir laba darbā, bet pa savam: katrai ir savas atšķirīgas īpašības, kuras var nosaukt arī par “priekšrocībām”. Ja nesēdat vienā vietā, bet pastāvīgi pārvietojaties no viena pilsētas punkta uz otru un jums noteikti ir jābūt pieejai visai datu vai informācijas bāzei, tad bez portatīvā datora jums neiztikt. Jebkura klēpjdatora galvenā priekšrocība: to var lietot jebkur - mašīnā, vilcienā, atpūtā vai pat slimnīcas palātā. Otrā priekšrocība – tā izmēri. Protams, portatīvā datora gabarītus nevar salīdzināt ar personālo datoru: klēpjdators ir daudz mazāks, vieglāks un ērtāks. Un ja neņem vērā to, ka personālais dators kaut kādos brīžos ļauj veikt kādu darbību daudz pilnvērtīgāk nekā klēpjdators, tad portatīvajiem datoriem ir daudz priekšrocību. Un tieši ar to ir izskaidrojama to popularitāte.

Ar laiku portatīvie datori pamazām ir izspieduši parastos PC no savām pozīcijām labākā aprīkojuma topā, bet no otras puses šī popularitāte ir būtiski ietekmējusi klēpjdatoru cenas: tās ir strauji sadārdzinājušās. Tagad pieklājīgs portatīvais dators maksā tikpat, cik samērā dārgs personālais dators. Tomēr, neskatoties uz augstajām cenām, portatīvie datori ir ļoti populāri, jo lietotājiem ir nepieciešams kvalitatīvs un ilglaicīgs aprīkojums, bet laba tehnika nevar maksāt lēti.

Bieži darba devējs pieprasa, lai viņa uzdevumi tiktu izpildīti ātri, kvalitatīvi, bet to var panākt tikai, izmantojot labu tehniku. Bet kā to panākt, ja laba portatīvā datora iegāde jums pagaidām nav iespējama? Reizē ar naudas trūkumu jūs varat saskarties arī ar problēmas risināšanas ātrumu: jums ir steidzami nepieciešams jauns portatīvais dators un darbs nevar gaidīt! Ko darīt šajos gadījumos? Protams, tehnikas un elektronikas pārdevēji šim gadījumam ir izstrādājuši veselu rīcības ķēdi, kuru jūs varat īstenot. Vispārinot visas iespējamās finanšu operācijas portatīvā datora iegādei, tās var iedalīt 3 tipos:

  1. kredīts,
  2. līzings vai nomaksa (bezprocentu kredīts).

 

Portatīvais dators līzingā

Ja attiecības ar populārajiem kreditoriem jums neveidojas un skaidrā naudā saņemt kredītu jums ir pietiekami grūti, izmantojiet iespēju iegādāties portatīvo datoru līzingā. Kāpēc līzingā? Pati par sevi līzinga procedūra neuzliek par pienākumu savam klientam pilnībā iegādāties ierīci, jūs katru mēnesi veiksiet tikai nelielas iemaksas, kas segs datora izmantošanas amortizācijas izmaksas.

Ne pārāk augstās līzinga prasības ļauj tādā veidā iegādāties ne tikai portatīvos datorus, bet arī personālos datorus burtiski 15 minūšu laikā. Juridiskām personām portatīvo iekārtu līzings ir iespējams pat vairumā, citiem vārdiem sakot, savam uzņēmumam jūs varat noformēt līzingā uzreiz vairākus portatīvos klēpjdatorus vai stacionāros datorus, tādējādi radot pilnvērtīgu bāzi savam biznesam.

Kā izvēlēties optimālu portatīvo datoru

Juridiskām personām lielā darbinieku skaita dēļ bieži nākas iegādāties datorus vai klēpjdatorus ar standarta līmeņa aprīkojumu. Bet, ja esat nolēmis to uzdāvināt mīļotajam cilvēkam, bērnam vai gribat sevi iepriecināt ar kvalitatīvu ierīci, būtiski palielinot sava darba tempus, ieteicams izvēlēties slavenu pasaules zīmolu datorus, piemēram: Dell, Lenovo, Toshiba, Asus, HP, Acer, Apple u.t.t. Izvēloties vislabāko ražotāju, piemēram, Dell, jums būs iespēja sīkāk iepazīties ar šī ražotāja portatīvo datoru modeļiem, lai iegādātos sev maksimāli komfortablu aprīkojumu.

Piemēram, personālo datoru un portatīvo datoru attīstība nestāv uz vietas, tāpēc iekārtām var būt skārienjutīgs ekrāns, klaviatūra ar apgaismojumu vai ūdensnecaurlaidīga klaviatūra, un ar to papildus funkcijas nebeidzas. Jebkuram no Dell modeļiem var būt ērta opcija, kas nepieciešama konkrēti jums. Tāpēc, lai pareizi izvēlētos, jums atliek vien noskaidrot visu Dell līnijā esošo sortimentu.

Noskaidrot Dell portatīvā datora cenu ir vieglāk par vieglu. Pirmkārt, jebkura sadzīves tehnikas un elektronikas internetveikala piedāvājumā katram Dell modelim tiks norādīta ne tikai tā pilna cena, bet arī ikmēneša maksājums. Otrkārt, daudzas interneta platformas iesākumā grib palīdzēt savam klientam noskaidrot pirkuma summas apmēru. Platformas funkcionālā redzamā vietā noteikti tiks izvietots virtuālais online kalkulators, kas spēj aprēķināt ikmēneša līzinga maksājuma summu Dell klēpjdatoram. Vadoties no tā, uz cik lielu summu (kopējo vai ikmēneša maksājums) jūs varat cerēt, vēlāk portatīvo datoru modeļu filtrā jums atliks tikai ievadīt šo vērtību. Kad būsiet ievadījis šo parametru, sistēma parādīs visus sortimentā esošos Dell modeļus, kas ietilpst noteiktās cenas diapazonā.

Nevajadzētu aizmirst, ka šāds ērts filtrs darbojas ne tikai, lai atrastu klēpjdatoru pēc jūs interesējošās cenas. Izmantojot šo ierīci, jūs varat piemeklēt Dell datoru un klēpjdatoru pēc šādiem kritērijiem:

  • Ekrāns (izmērs un izšķirtspēja).
  • Videokarte.
  • RAM
  • Cietā diska izmērs.
  • Krāsa, svars.
  • OS.
  • Klaviatūras izvietojums.
  • U.t.t.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Acer portatīvie datori līzingā

Mūsdienās lielākā daļa cilvēku pat dažas dienas nespēj iedomāties savu dzīvi bez personālā datora vai klēpjdatora

iPhone 8 kredītā

Paaugstinātas popularitātes elektronikas produktu vidū izceļas Apple viedtālruņi, precīzāk sakot, iPhone

Portatīvie lenovo datori līzingā

Grūti iedomāties cilvēku, kas spētu vairākas dienas nodzīvot bez datora vai klēpjdatora (portatīvā PC), jo tehnoloģiju atbalsts mums ir nepieciešams ne tikai darbā, bet arī mājās, mašīnā, atpūšoties

MacBook kredītā

Apskatot pirmos auto līzinga programmu piemērus, var nonākt pie secinājuma, ka pirmās līzingā sāka noformēt VIP līmeņa automašīnas