Pieejamas eksotiskās tūres Eiropas teritorijā

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Patiešām pozitīvu iespaidu avots var būt ikviens nozīmīgs dzīves notikums. Bet jūs taču varat arī paši sev ieplānot patīkamas emocijas jebkurā brīdī, jebkurā gadalaikā – tiklīdz gribēsiet gūt jaunus iespaidus un jaunus atklājumus. Un šī notikuma nosaukums jau sen ir visiem zināms – “Ceļojums”!


Sev patīkamus pārsteigumus mēs parasti atliekam uz “labākiem laikiem”, arvien gaidām, kad trāpīsies piemērots gadījums; priekšniecība iedos ieplānoto atvaļinājumu, pabeigsim remontu dzīvoklī, izmaksāsim auto kredītu, bet patiesībā mēs vienkārši zaudējam laiku un reizē ar to - iespēju ceļot! Negaidiet, kad jūsu dzīvē iestāsies gaidītais “labākais” periods, bet radiet to paši!


Pirmajā brīdī šķiet, ka nedārgās tūrisma ceļazīmes nereti var “sist pa jūsu kabatu”, ja izlemsiet aizbraukt spontāni, bez iekrājumiem vai ar visu ģimeni. Šai gadījumā sameklēt vairākus tūkstošus eiro neizdosies katram! Bet daudzas finanšu kompānijas par to jau ir parūpējušās, jo kreditoriem gandrīz ikvienai vajadzībai ir piemērots piedāvājums. Ja banka, kuras klients jūs esat, nepiedāvā atsevišķu programmu ceļojumu iegādei, tad patēriņa kreditēšanas piedāvājums noteikti būs pieejams!


Vai ir pieejami nedārgi kūrorti, kas noteikti atstās lielisku iespaidu?


Mēs vienmēr dzirdam par daudziem skaļiem un atmiņā paliekošiem pasaules dārgākajiem kūrortiem (Bali, Seišelu salām, Maldīvu salām u.t.t.), bet reizē ar izreklamētajām pasaules vietām ir arī pilsētas un valstis, kas ir lētas un var piedāvāt ne mazāk aizraujošas vietas. Viena no šādām valstīm ir Horvātija ar tās nepārspēto Adrijas jūru.


Šīs valsts pazinēji un tie, kas jau tur ir pabijuši (par to var palasīt Horvātijas tūrisma forumā), par Horvātiju var runāt stundām ilgi. Bet, apmeklējot tūroperatoru, jūs paši pārliecināsities, cik dažāda var būt Horvātija: “Horvātija septembrī”, “Horvātija oktobrī”, “Neskartā Horvātijas daba”, “Fantastiskās Horvātijas pērles”, “Lieldienas Horvātijā” u.t.t. Horvātijas krasta līnija ir 1600 km, tāpēc nav jābrīnās par milzum daudz kūrortiem, bet Horvātijā ir arī aizraujošas vietas, kas atrodas tālāk no jūras valsts iekšienē.


Protams, pievilcīgākais ceļojumā pa Horvātiju ir tās unikālais kalnu, jūras un zaļo augu apvienojums. Šeit ir arī ezeri, ūdenskritumi un salas, un tas viss tikai vienā valstī! Horvātiju patiešām var uzskatīt par eksotisku mūsdienu Eiropas nostūri.


Bez gleznainās dabas Horvātijā ir arī vēsture. Daudzi objekti Horvātijā tiek uzskatīti par UNESCO mantojumu. Pilsētas Dubronvika, Zagreba un Spilta valdzina ar savām fantastiskajām leģendām. Bet tās ir tikai pazīstamākās un lielākās pilsētas, ir arī citas – tās vijas gar straujo upju krastiem un vilina pie sevis ar savu kultūru un arhitektūru. Plitvices ezeru nacionālajā parkā ir 16 ezeri un 1 ūdenskritums.


Un viss šis skaistums jums ir pieejams par smieklīgu cenu! Ja esat gatavs izlidot uz Horvātiju tuvākajā laikā, jums nāksies iztērēt ne vairāk kā 200 eiro, lai paliktu šajā valstī 7-10 dienas ar pilnu ekskursiju klāstu.


Kā nepalaist garām iespēju?


Mēs tāpat kā jūs zinām katra pēdējā brīža ceļojuma vērtību – tā steidzamība, tāpēc lēmums ir jāpieņem ātri un nedomājot. Ja esat ievērojis, ka cena ceļojumam uz Horvātiju ir nokritusi no 700 eiro līdz 250 eiro, tad attaisnojams ir jebkurš likumīgs naudas iegūšanas veids!


Viena no šādām metodēm ir ātrais patēriņa kredīts, kaut arī šajā gadījumā visas metodes ir labas – arī kredīts pret auto ķīlu būs problēmas risinājums. Gan pirmā, gan otrā veida priekšrocība saņemt nepieciešamo naudas summu, lai apmaksātu ceļojumu uz Horvātiju, ir tāda, ka kredīta apmērs ir pavisam neliels un jūs nepārmaksāsiet lielu naudas summu. Savukārt gada likmes maksa – nenozīmīgi tēriņi apmaiņā pret iespēju apmeklēt vienu no interesantākajām valstīm Eiropas teritorijā.


Kā noformēt kredītu ceļojumam uz Horvātiju?


Pirms ceļazīmes iegādes jums ir jāizlemj, kādu ceļojuma paketi iegādāties, lai zinātu precīzu brauciena cenu. Tiklīdz cena tiks noteikta, var pāriet pie kreditora izvēles. Ja tomēr esat nolēmis pirkt pēdējā brīža ceļojumu, tad nāksies meklēt starp tiem kreditoriem, kas piedāvā naudu tieši šodien un bez liela dokumentu klāsta.


Patēriņa kredīts ir lieliski piemērots tieši ceļojumiem, jo kreditors neuzliek jums par pienākumu atskaitīties par jūsu izdevumiem. Viņš jums piedāvās vajadzīgo summu (lai segtu atpūtas izmaksas), bet tiklīdz atgriezīsieties no brauciena, varēsiet ķerties pie kredīta atmaksas. Pievērsiet uzmanību, ka atpūtas cena Horvātijā var būtiski atšķirties no kredīta summas, jo:

  

  • jums jau var būt savi iekrājumi, tāpēc kredītu jūs noformējat summai, kas ir mazāka nekā ceļojuma cena;
  • jūs gribat iepirkties Horvātijā vai jūsu atpūta neietilpst kategorijā “viss iekļauts”, tāpēc jums būs nepieciešami papildus ietaupījumi. Šajā gadījumā tikai ar ceļazīmes cenu nepietiks. Jau iepriekš aprēķiniet naudas summu, kas būs jums nepieciešama un tikai tad vērsieties pēc kredīta.


Bet neatkarīgi no tā, kādu atpūtas kategoriju jūs izvēlēsities (viss iekļauts, pansija, puspansija, viesnīcas zvaigžņu daudzums u.t.t.), ar patēriņa kredītu jums būs pietiekami, jo tā maksimālais apmērs bieži sasniedz vairākus tūkstošus eiro.


Lai uzzinātu, kurš kreditors ir gatavs uzreiz apmaksāt jūsu atpūtas cenu, nosūtam kredīta pieteikumu tiem kreditoriem, kas ļauj to izdarīt online. Pēc pusstundas – stundas visi kreditoru lēmumi ienāks jūsu elektroniskajā pastā reizē ar jums individuāli piemeklētiem nosacījumiem. Izvēlamies piemērotāko variantu, parakstām līgumu, saņemam naudu, apmaksājam ceļojumu.


Ņemiet vērā, ka pieteikums, kas atnāks jums no bankas, tiks uzskatīts par derīgu tikai zināmu laika periodu, tāpēc, ja esat izšķīries par šo soli, nekavējieties ar līguma noformēšanu.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu Latvijas Hipotēkā

Kredīts pret nekustamo īpašumu – šis ir viens no drošiem variantiem kā saņemt lielu naudas summu visīsākajos termiņos bez papildus izziņām un citiem jūsu finansiālās labklājības apliecinājumiem

Ceļojums uz Grieķiju kredītā

Grieķija – tā ir valsts, ar kuru ir aizsākusies mūsdienu civilizācija. Demokrātija, Olimpiskās spēles, teātris, filozofija, alfabēts – tas visam ir viena un tā pati dzimtene ar nosaukumu Grieķija

Ceļojums uz Turciju kredītā

Sapņot par ceļojumu var jebkurā gadalaikā, tomēr plānot atpūtu ārzemēs vajadzētu dažus mēnešus pirms ceļojuma

Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu West Kredit

Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu – lielisks finansējuma variants visdažādākajām vajadzībām