Lokdauns Latvijā jeb brīvdienas skaidrā

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Līdztekus galvenajam pretalkohola lēmumam no 5.decembra ārkārtas situācijas periodā ir spēkā jauna prasība: brīvdienās un svētku dienās strādās tikai aptiekas (tai skaitā arī veterinārās), veikali, kas tirgo produktus un pirmās nepieciešamības preces, degvielas uzpildes stacijas.


Reizē ar alkohola aizliegumu valdība aizliegusi tirgot arī cigaretes, bet tikai brīvdienās un svētku dienās. Šī aizlieguma galvenais iemesls bija ierobežot to preču tirdzniecību, kuras nevar attiecināt uz pirmās nepieciešamības preču kategoriju. Galvenais šī lēmuma iemesls bija nepieciešamība nodot vēsti Latvijas iedzīvotājiem, ka tagad brīvdienas nav tas labākais laiks iepirkumiem un draugu apciemošanai.


Līdztekus radikāliem pasākumiem daudz stingrākas kļūs arī ierastās prasības: ar 3.decembri katram veikala vai citas sabiedriskās vietas apmeklētājam, kur klientam tiek sniegti jebkāda veida pakalpojumi, ir jāatvēlē vismaz 15 m2 telpa. Ikvienam veikalam vai citai iestādei uz savām durvīm ir jāizkar attiecīgs paziņojums, kurā tiks norādīts, cik cilvēku drīkst vienlaicīgi atrasties konkrētajā telpā.


Ja telpa ir pavisam neliela, tajā ienākt drīkstēs tikai pa 1 cilvēkam.


Veikalu īpašniekiem, pakalpojumu piegādātājiem un pasākumu organizatoriem būs pienākums sekot līdzi, lai cilvēki, kas nenēsā maskas vai nēsā tās nepareizi, nedrīkstētu ienākt tirdzniecības telpā, iepirkties vai saņemt konkrēto pakalpojumu. Šādus klientus nedrīkstēs apkalpot.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kredīts melnajā piektdienā

Melnās piektdienas vēsture jau sen ir pārsoļojusi pāri pusgadsimta slieksnim: pirmo reizi šīs dienas nosaukums tika minēts jau pagājušā gadsimta 60.-tajos gados

Playstation 5 kredītā

Playstation 5 – aizgājušā 2020.gada galvenā intriga ikvienam geimerim! Jauno konsoli ps 5 pielūdzēji ar aizturētu elpu gaida jau kopš 11.jūlija

Attīstītāju projektu finansēšana

Ja jums ir lieliska biznesa ideja, tad liela ceļa daļa pretī veiksmei jau ir noieta!

Volkswagen sharan līzingā

Volkswagen Sharan patiešām var uzskatīt par vienu no mūsdienu minivenu priekštečiem

Kā nepārmaksāt par nekustamo īpašumu

Kad esam nolēmuši iegādāties nekustamo īpašumu, vispirms vēršamies pie interneta portāliem, kas piedāvā atbilstošās rubrikas

Bagātākie pasaules cilvēki snieguši prognozes 2021.gadam

Aizejošais 2020.gads daudziem mūsu planētas iedzīvotājiem nekad netiks izdzēsts no atmiņas. Bet ko sagaidīt jaunajā 2021.gadā, jo pasaulē vēl joprojām nav ekonomiskās stabilitātes?