Vienkāršs veiks kā nopirkt Apple

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kompānija dibināta 1976.gadā, kad 2 mūsdienu korporācijas dibinātāji tikai sāka ražot savus personālos datorus. Tagad Apple piedāvājumā ir viedtālruņi, planšetes, portatīvie datori, kā arī cita mūsdienu pasaulē tik ļoti nepieciešamā elektronika.


Kā Apple ir izdevies panākt maksimālu popularitāti un atzīšanu visā pasaulē? Atbilde ir acīmredzama: tehnoloģijas, kas tiek izmantotas visā Apple tehnikā, ir soli priekšā visai pārējai elektroniskai telpai, kā arī Apple tehnika var lepoties ar savu uzticamību un šai jomā tā ir īsta līdere!


Kaut arī jebkura Apple līnijas ierīce jums neizmaksās lēti, interneta veikalos var atrast pieņemamas cenas ar ātru noformēšanu un piegādi. Daudzi online veikali piedāvā saviem pircējiem norēķināties kā skaidrā, tā arī bezskaidrā naudā, tāpēc Iphone pielūdzēji var cerēt uz jaunu viedtālruni, kas iegādāts kredītā vai uz nomaksu.


Pirkuma noformēšana notiek nekavējoties: jūs vai nu zvaniet pa tīmekļa vietnē norādīto tālruņa numuru un jums pārzvana vai atstājiet online pieteikumu un jums arī pārzvana. Galvenās šādu virtuālo veikalu priekšrocības ir tādas, ka:

 

  1. Pircējam tiek piedāvāts pilns Apple produktu klāsts dažādās modifikācijās – no pašiem jaunākajiem modeļiem, beidzot ar tiem, kas jau tiek uzskatīti par novecojušiem.
  2. Pircējs var izmantot veselu finanšu instrumentu klāstu – norēķināties skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī, pārskaitīt naudu ar kredītkarti, noformēt kredītu vai nomaksu.


Bez tādām būtiskām priekšrocībām šādās tirdzniecības vietās var atrast arī visus papildus aksesuārus, kā arī Apple programmatūru. Nedrīkst aizmirst par pastāvīgi notiekošām akcijām un citām lojalitātes programmām, kur jebkurš var nopirkt Iphone ar labu atlaidi. Jums ir tikai jāparakstās uz šādiem web tirdzniecības plačiem, un tie paši jums paziņos, kad pienāks akcijas laiks.


Kāpēc patērētāji uzticas Apple?


Mēs visi zinām, ka populārs un kvalitatīvs gadžets nevar maksāt lēti. Maksājot pieklājīgu summu par kādu no Apple ierīcēm, jūs nepārmaksājat, bet maksājat par kvalitāti, kas notikti atmaksāsies, jo ierīce nevainojami darbosies daudzus gadus. Lietot uzticamu augsto tehnoloģiju ierīci – tā ir bauda ikvienam patērētājam, kas to izjūt dienu no dienas. Tieši tāpēc kompānijas, kas piedāvā Apple mūsu tirgū, nolēmušas parūpēties par saviem klientiem un ieviesušas mega izdevīgu piedāvājumu ar nosaukumu “nomaksa”.


Apple nomaksa


Apple preces iegādāties uz nomaksu var ne tikai interneta veikalā, bet arī stacionārās zīmola filiālēs vai elektronikas lielveikalos.


Ar kādiem nosacījumiem fiziska persona var iegādāties Apple tehniku uz nomaksu:

 

  • Pircējam ir jābūt LR pilsoņa pasei vai ID kartei.
  • Maksimāli pieejamā nomaksas summa – 5000 eiro.
  • Naudas atgriešanas periods – līdz 3 gadiem.
  • Ja izvēlētā Apple prece maksā vairāk kā 1400 eiro, tad, lai noformētu nomaksu, nāksies veikt pirmo iemaksu, kas ir 10% no pirkuma kopējās summas.
  • Pieteikuma izskatīšana ir bez maksas.
  • Nomaksas noformēšana neprasa vairāk kā 15 minūtes.
  • Pircējs saņem Apple preci uzreiz pēc nomaksas noformēšanas.
  • Šādu veikalu finanšu partneris ir Citadele banka un Inbank Latvia.


Prasības aizņēmējam:

 

  1. Nav jaunāks par 18 gadiem.
  2. Ir laba kredītreputācija.
  3. Aizņēmēja tīrā peļņa (pēc visu nodokļu nomaksas) nedrīkst būt mazāka par 160 eiro.


Ar kādiem nosacījumiem juridiska persona var iegādāties Apple tehniku uz nomaksu:

 

  • Nomaksu var noformēt pirkumam par summu, sākot ar 500 eiro.
  • Atmaksas periods – no 1 gadam līdz 5 gadiem.
  • Nomaksas noformēšana neprasa pirmo iemaksu.
  • Aizņēmējam ir jāsamaksā vienreizēja iemaksa 75 eiro apmērā par darījuma noformēšanu.

 

Kādas prasības ir jāizpilda kompānijai – aizņēmējam, lai noformētu Apple produkciju uz nomaksu:

 

  1. Jāiesniedz finanšu pārskati par pēdējiem 3 gadiem.
  2. Nedrīkst būt parādu valsts ieņēmumu dienestam par summu virs 150 eiro (neņemot vērā atskaitījumus par esošo periodu).
  3. Jābūt lieliskai kredītvēsturei.
  4. Nedrīkst būt maksātnespējīgs un jābūt aktīvam komercdarbības subjektam.

 

Rezumējot, var izdarīt secinājumu, ka nomaksa visām Apple precēm – tā ir tieša iespēja iegādāties ilgi gaidītu un kvalitatīvu tehniku

 

Vēršoties virtuālajā veikalā, kas pārstāv šo zīmolu, katrs klients var izmantot ērtu online kalkulatoru, kas palīdzēs aprēķināt ikmēneša maksājumu ne tikai nomaksai, bet arī kredītam, ja jūs tas ieinteresēs.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Tīra kredītvēsture

Nav noslēpums, ka katram no mums ir tiesības kļūdīties, bet ir tādas kļūdas, kas mums izmaksās ļoti dārgi, un izlabot tās ir gandrīz neiespējami

Kredīts apmācībai autoskolā

Autovadītāja apliecības saņemšana nebūt nav tik lēts pasākums, ņemot vērā to, ka lielākā daļa, kas kārto tiesības – tie ir studenti vai jaunieši, kas vēl nav paspējuši finansiāli nostiprināties

Kredītbrīvdienas

Tāds jēdziens kā “kredītbrīvdienas” parasti nozīmē noteiktu laika periodu, kura laikā aizņēmējs, kas noformējis bankā ilgtermiņa kredītu, saņem tiesības pilnībā vai daļēji nemaksāt parādu par savām finansiālajām saistībām

5 veidi kā atdot kredītu

Ātrie kredīti daudziem Latvijas iedzīvotājiem kļuvuši par īstu glābiņu grūtā finansiālā brīdī